BINE ATI VENIT !

SC Prefcon SRL ia fiinta in 1993 cu scopul declarat de a oferi clientilor sai servicii de calitate superioara, fie ca e vorba de proiectare structurala, consultanta sau dirigentie de santier. Au trecut anii iar noi am crescut mereu, ne-am perfectionat, am invatat, ne-am adaptat la noile tehnologii pentru ca acum sa putem spune cu mana pe inima ca suntem cei mai buni din Salaj. Echipa noastra a crescut si ea, atat ca nnumar cat si ca profesionalism. Prin urmare va invitam sa navigati pe site pentru a descoperi ofertele si realizarile noastre. DETALII

DESPRE NOI

Ne plac constructiile. Dar mai ales ne place proiectarea lor. De la fundatii la acoperis , de la structuri simple la structuri complexe , din beton, metal sau mixte, stim totul si putem garanta siguranta constructiei. Totul este verificat pana in cel mai mic amanunt. Pentru ca siguranta e masura confortului tau. Ne pricepem la sfaturi ; pentru asta am creat un departament de consultanta iar daca vrei un ochi atent si calificat sa supravegheze in locul tau iti putem oferi si dirigentie de santier.

Suntem o echipa tanara, insa cu a extraordinara capacitate si forta de munca. Proiectele noastre inglobeaza modernism, originalitate, experienta. Prefcon SRL garanteaza fiecarui client o constructie fiabila, unica, sigura si confortabila. In cei 14 ani de activitate am trecut prin multe iar greutatile nu ne-au ocolit. Am fost primii din Salaj care am construit pe sistem Amvic. Am fost cei care au oferit o solutie viabila pentru planseele din polistiren, solutie care se afla astazi pe lista tehnologiei de executie oferita de catre Amvic. Avem curaj, avem capacitate, avem inventivitate, avem profesionalism. Ne laudam prea mult ? Cauta-ne sa te convingi ca vorbele goale nu isi au locul aici.

SEDIUL NOSTRU