BINE ATI VENIT !

SC Prefcon SRL ia fiinta in 1993 cu scopul declarat de a oferi clientilor sai servicii de calitate superioara, fie ca e vorba de proiectare structurala, consultanta sau dirigentie de santier. Au trecut anii iar noi am crescut mereu, ne-am perfectionat, am invatat, ne-am adaptat la noile tehnologii pentru ca acum sa putem spune cu mana pe inima ca suntem cei mai buni din Salaj. Echipa noastra a crescut si ea, atat ca nnumar cat si ca profesionalism. Prin urmare va invitam sa navigati pe site pentru a descoperi ofertele si realizarile noastre. DETALII

Anunţ lansare proiect

guvernro

SC PREFCON SRL  a semnat în data de 17.03.2009 contractul de finatare nr. 59 pentru proiectul „Utilizarea noilor tehnologii în cadrul SC PREFCON SRL Zalău, jud. Sălaj – Garanţia eficienţei şi competitivităţii în proiectare ”.

Proiectul este finanţat prin PROGRAMUL OPERAŢIONAL REGIONAL 2007-2013, Axa prioritară 4 Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local, Domeniul major de intervenţie 4.3. Sprijinirea dezvoltării micointreprinderilor.

Valoarea totală a proiectului: 719.501 lei, din care valoarea finanţării nerambursabile este de 423.236 lei.

Durata de implementare a proiectului: 5 luni.

Obiectivul proiectului este: dezvoltarea şi creşterea competitivităţii firmei pe piaţa regională a serviciilor de proiectare.

Ca urmare a implementării proiectului vor fi achiziţionate echipamente, mobilier şi programe informatice şi vor fi create noi locuri de muncă în sectorul serviciilor.

Date de contact:
SC PREFCON SRL Zalău,  Str. Moigradului Nr. 32, Tel/fax 0260.660466
administrator Prodan Onuţ, Tel:0746032450

14.04.2009, Zalău

Investim în viitorul tău! Regio este cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională. Pentru informaţii privind fondurile disponibile prin Programul Operaţional Regional în Regiunea Nord-Vest, vizitaţi www.nord-vest.ro.

regio