BINE ATI VENIT !

SC Prefcon SRL ia fiinta in 1993 cu scopul declarat de a oferi clientilor sai servicii de calitate superioara, fie ca e vorba de proiectare structurala, consultanta sau dirigentie de santier. Au trecut anii iar noi am crescut mereu, ne-am perfectionat, am invatat, ne-am adaptat la noile tehnologii pentru ca acum sa putem spune cu mana pe inima ca suntem cei mai buni din Salaj. Echipa noastra a crescut si ea, atat ca nnumar cat si ca profesionalism. Prin urmare va invitam sa navigati pe site pentru a descoperi ofertele si realizarile noastre. DETALII

Anunţ finalizare implementare proiect

guvernro
  1. cod SIMS 1719
  2. 17.11.2009
  3. Programul Operational Regional 2007-2013 - Axa prioritara 4: Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local Domeniului Major de Interventie 4.3. Sprijinirea dezvoltarii intreprinderilor
  4. Autoritatea de management Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei

SC PREFCON SRLcu sediul inZalau, str. Moigradului, Nr 32, a finalizat implementarea proiectului "Utilizarea noilor tehnologii în cadrul SC PREFCON SRL Zalău, jud. Sălaj – Garanţia eficienţei şi competitivităţii în proiectare". Valoarea totală a proiectului: 719.501 lei, din care valoarea finanţării nerambursabile este de 423.236 lei.

Obiectivul proiectului este: dezvoltarea şi creşterea competitivităţii firmei pe piaţa regională a serviciilor de proiectare.

Proiectul s-a implementat in localitatea Zalau, avand o durata de 8 luni.

Date de contact:

Prodan Onut, tel/fax: 0260 660 466, email: office@prefcon.ro, web: http://www.prefcon.ro

17.11.2009, Zalău

Investim în viitorul tău! Regio este cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională. Pentru informaţii privind fondurile disponibile prin Programul Operaţional Regional în Regiunea Nord-Vest, vizitaţi www.nord-vest.ro.

regio