BINE ATI VENIT !

SC Prefcon SRL ia fiinta in 1993 cu scopul declarat de a oferi clientilor sai servicii de calitate superioara, fie ca e vorba de proiectare structurala, consultanta sau dirigentie de santier. Au trecut anii iar noi am crescut mereu, ne-am perfectionat, am invatat, ne-am adaptat la noile tehnologii pentru ca acum sa putem spune cu mana pe inima ca suntem cei mai buni din Salaj. Echipa noastra a crescut si ea, atat ca nnumar cat si ca profesionalism. Prin urmare va invitam sa navigati pe site pentru a descoperi ofertele si realizarile noastre. DETALII

PROIECTARE STRUCTURALA PENTRU CONSTRUCTII

Principalul nostru domeniu de activitate este proiectarea structurala pentru constructii. Aici suntem asi. Indiferent de complexitatea investitiei, de la case la fabrici, suntem capabili sa garantam rezistenta unei lucrari. Nu lucram dupa ureche, nu ne folosim nici de burta. Ne folosim de cunostinte, de normative, de software. Suntem atenti la detalii, la rezistenta, la desenare. Cu noi vei avea tot ce iti trebuie sa te apuci de construit, de la planse -  la calcule si liste de cantitati. Vei fi informat in intregime despre costuri si structura. Satisfactia cleintului nostru este si satisfactia noastra

CONSULTANTA

Vrei sa investesti intr-un imobil despre care ai o idee bruta. Nu stii exact ce si cum. Vino la noi. Iti vom arata ce si cum si cu cati bani poti face ceea ce iti doresti. Da, oferim consultanta, si inca de buna calitate. Vei afla tot ce te intereseaza. Si mai ales te vom ajuta sa gasesti solutia care ti se potriveste, atat din punct de vedere financiar cat si din pucnt de vedere structural. Vei avea siguranta durabilitatii. Si a unui cost optim.

DIRIGENTIE DE SANTIER

Iata-te pornit la drum, cu banii in buzunar si cu proiectul sub brat. Constructia a inceput si vrei sa fii sigur ca materialele folosite sunt cele din proiect. Cantitatile vrei de aemenea sa la controlezi. Amplasarea elemtelor strcutrale si ne-structurale vrei sa corespunda intocmai documentatiei. Decat sa iti bati tu capul cu toate astea mai bine anagajeaza pe cienva care se pricepe. Vino la noi. Stim exact de ce ai nevoie. Lasa-ti investitia pe maini sigure si pricepute.

CONSTRUCTII

Din 2006 firma noastra ofera si servicii de executie in constructii. Construim atat pe sistem Amvic, cat si pe sistem clasic. Avem oameni, avem ingineri, avem tehnologie. Pretul pe care ti-l oferim e intotdeauna unul corect si echilibrat. Iar calitatea e mica noastra obsesie. Avem capacitatea de a construi exact cum vrei. Si cat vrei. Tu alegi, noi facem.

CAND AI PROBLEME NOI AVEM SOLUTII PENTRU ELE

Noi credem ca orice problema are o solutie, ca orice idee se poate materializa. Noi suntem ehipa care poate gasi solutia si care o poate aplica pentru ca ideea dumneavoastra sa devina realitate. Ne implicam activ in cautarea de noi solutii pentru problemele legate de proiectare si constructie, pasiunea angajatilor pentru proiectare fiind un motor pentru grija fata de calitatea solutiei si accesibilitatea ei.